Szolgáltatások

 A jacuzzi thermotetőinket UV-, víz- és klórálló, rugalmas ponyvaanyagból készítjük. Az anyagot hegesztjük, a thermotető huzata a hegesztések mentén is vízálló, így nem juthat víz a thermotető belsejébe. A thermobetét soha nem fogja megszívni magát vízzel, nem válik nehézzé.

Tulajdonságok

Rugalmas, ellenálló, minőségi anyagok. A PVC ponyvaanyag rugalmas, nem tud összeszáradni, mint a hagyományos műbőr borítás, amely a nagy melegben lényegében lerepeszti saját magát az összemenni nem képes betétről. A thermobetét anyaga is speciális, nem a gyári thermotetőknél használt fehér színű hungarocell. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Coloursgarden thermotetők élettartama 8-10 év.

Kivitel. A jacuzzi takaró lehet fix vagy középen kettéhajtható kivitelű, a rögzítés történhet csatokkal, gumihevederrel, tépőzárral. Ha az Ön jacuzzija már rendelkezik rögzítési pontokkal, szakembereink a tetőt ahhoz igazítják. Az általunk használt alapanyag tulajdonságaiból fakadóan thermotakaróink nem szívják magukba a vizet, emiatt nem növekszik meg a súlyuk sem. Ponyvaanyagaink a műbőrnél lényegesen ellenállóbbak a napsütéssel, UV sugárzással, hideggel és a klórral szemben is.

Egyedi, pontosan az Ön masszázsmedencéjére és ízlésére szabva. Téglalap, négyzet vagy kerek jacuzzi. Talajon álló vagy talajba süllyesztett kivitel. Szegéllyel ellátott vagy feszített víztükrös. Gyári vagy egyedileg épített masszázsmedence. - Semmi nem akadály, minden formát, elképzelést, méretet kivitelezünk!

Galéria

Galériánk termékeinket és egyedi termékeinket mutatja be, kérjük tekintse meg fotósorozatunkat és keressen fel minket.